میثم تمار

در حمایت ز امامم علی خامنه ای*می شوم میثم تمار؛ بدارم بزنید!

میثم تمار

در حمایت ز امامم علی خامنه ای*می شوم میثم تمار؛ بدارم بزنید!

احمدی نژاد و بزرگان فوتبال

مارادونا سرمربی تیم ملی آرژانتین که کانون توجه نماندگان اغلب رسانه‌های جهان مستقر در آفریقای جنوبی است از اظهارنظرهای سیاسی منع شده است.
به گزارش آخرین نیوز خبرنگاران برزیلی از اردوی تیم ملی آرژانتین خبر می‌دهند، مارادونا تصاویر رائول و فیدل کاسترو، سیمون بولیوار رهبر آزادی‌خواهان آمریکای جنوبی، محمود احمدی‌نژاد و هوگو چاوز، آوا مورالس رهبر بولیوی و اورتگا رییس‌جمهوری نیکاراگوئه را همراه خود دارد. مارادونا همچنین با ابراز علاقه به تیم کشور مسلمان الجزایر از حضور این تیم در جام‌جهانی ابراز خشنودی کرد. مقامات فیفا و کشورهایی همچون آمریکا و انگلیس از علنی شدن برخی تعلقات خاطر سیاسی مارادونا در جام‌جهانی با توجه به ابعاد آن و محبوبیت وی نگران هستند و در همین خصوص از مقامات ارشد آرژانتین خواسته‌اند به او یادآور شوند که از اظهارنظر سیاسی در جام‌جهانی خودداری کند.

دیه‌گو مارادونا» اواخر سال 2008 با حمایت از ملت ایران، پیراهن شماره 10 تیم ملی را که به وی اختصاص داشت، امضا و آن را از طریق سفیر جمهوری اسلامی ایران در آرژانتین تقدیم رئیس‌جمهور کرد که این اقدام وی بلافاصله با فشار لابی‌ صهیونیست‌ها در این کشور مواجه شد.

روی پیراهن نوشته شده: "با مهر، تقدیم به مردم ایران"

رئیس جمهور کشورمان نیز در پیامی حرکت وی را پاسخ گفت.

متن پیام دکتر محمود احمدی‌نژاد به این شرح است:


جناب آقای دیه‌گو آرماندو مارادونا
سلام علیکم
از ابراز لطف آن جناب نسبت به ملت حق‌طلب و انقلابی ایران و اینجانب صمیمانه تشکر می‌کنم.

آمریکای لاتین سرزمین ملت‌های پاک، خون‌گرم، صمیمی و مظلوم است که تازیانه چند صدساله استکبار، زخم‌های عمیقی بر پیکر او نشانده است. ما از فشارهای سنگین سیاسی که امروز به دولت و ملت آرژانتین برای دست کشیدن از حقوق قانونی و عزت و استقلال خود و مواجه قرار دادن دولت آرژانتین با دیگر دولت‌های مستقل، آزاد و انقلابی وارد می‌شود به خوبی اطلاع‌ داریم و مطمئن هستیم که ملت خوب و دولتمردان و سیاستمداران انقلابی آن دیار همراه با سایر ملت‌های صمیمی آمریکای لاتین با وحدت و هوشمندی به مقاومت شکوهمند خود ادامه می‌دهند و بدخواهان را ناکام خواهند گذاشت. ما همواره در کنار شما هستیم و ایمان داریم که آینده از آن ملتهاست.

ما می‌دانیم که قهرمانی جوانان آن دیار در عرصه‌های ورزشی به ویژه فوتبال نشانه استعداد ژرف و ارزشمند آن ملت‌ها و فریاد علیه عقب‌ماندگی‌های ناشی از سلطه استعمار است.

ملت ایران همواره حرکت آزادی‌خواهانه و رهایی‌بخش ملت‌های آمریکای لاتین علیه استبداد و نظام سلطه را ارج نهاده و از آن حمایت نموده است. ما از اینکه شاهد اوج‌گیری روزافزون فضای بیداری، عدالت‌خواهی و استقلال‌طلبی در آن منطقه مهم از جهان هستیم خدای بزرگ را سپاسگزاریم.

یک بار دیگر از خدای متعال برای جناب‌عالی که فرد پرآوازه‌ای هستید توفیق خدمت به ملت بزرگ آرژانتین، و برای ملت‌های آمریکای لاتین به ویژه آرژانتین، پیروزی، پیشرفت و موفقیت مسألت دارم.
محمود احمدی‌نژاد

 

مارادونا از آن دسته افراد است که زندگی شخصی اش مستعد ساخته شدن یک فیلم سینمایی عالی و تاثیر گذار واقعی ست. دوران سیاهی تا سپیدی و سپیدی تا سیاهی و بازگشت به سپیدی را طی کرده و حال دوباره انگار در اوج به سر می برد. شاید با قهرمانی در جام جهانی به اسطوره نیز تبدیل شود. 

همچنین

در دیدار با وزیر توسعه، صنعت و تجارت برزیل
پیراهن تیم ملی فوتبال برزیل به احمدی نژاد اهدا شد
جام جم آنلاین: وزیر توسعه، صنعت و تجارت خارجی جمهوری فدراتیو برزیل روز سه شنبه پس از دیدار با رییس جمهوری، پیراهن تیم ملی فوتبال کشورش را به عنوان هدیه ویژه ای از طرف مردم برزیل به محمود احمدی نژاد اهدا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،کتاب عکس "پله"، بازیکن مشهور این کشور که توسط خود وی نیز امضا شده است،به عنوان هدیه ویژه دیگری به رییس جمهور اهدا شد.
این هدایا در موزه نهاد ریاست جمهوری نگهداری می‌شود.

دانشگاه آزاد متعلق به ما و فرزندان ماست!!!!!

  

کیهان:یک خبر موثق حکایت از آن دارد که روز چهارشنبه 2/4/89، مهندس میرحسین موسوی در جلسه هیئت موسس دانشگاه آزاد که در دفتر آقای هاشمی رفسنجانی و در محل مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل شده بود، شرکت کرده است. بعد از ورود وی به جلسه، آقای قمی به وی اعتراض کرده و می گوید براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی شما دیگر عضو نیستید و موسوی می گوید، می دانم که عضو نیستم ولی با اصرار فراوان آقای جاسبی در جلسه شرکت کرده ام. در ادامه این گفت وگو، آقای هاشمی رفسنجانی، ضمن تمجید از مهندس موسوی ابراز می دارد حالا که ایشان آمده است، بهتر است که در جلسه بماند!!
در این جلسه که یک روز بعد از اعتراض گسترده دانشجویان به مصوبه غیرقانونی 134 نماینده به نفع دانشگاه آزاد، تشکیل شده بود، آقای هاشمی رفسنجانی می گوید «ما وقتی می خواستیم این دانشگاه را تاسیس کنیم پنج شش نفر بودیم که رفتیم به ثبت شرکت ها و اینجا را به ثبت رساندیم و از جهت قانونی و قانون ثبت شرکت ها، مالک محسوب می شویم و در صورت فوت ما فرزندان ما می توانند برای تصاحب دانشگاه اقدام نمایند. ما طبق قانون ثبت شرکت ها مالک هستیم و می توانیم این مال را وقف کنیم و اگر وقف را باطل کنند ممکن است فرزندان ما نسبت به مالکیت دانشگاه اقامه دعوی کنند!! آقای دکتر جاسبی هرجا می رود با استقبال گسترده دانشجویان و اساتید روبرو می شود و جمعیت زیادی به استقبال ایشان می آیند و از ایشان حمایت می کنند!! آقای جاسبی می گوید که ایشان در اوج محبوبیت!! است!»
آقای رفسنجانی در ادامه به پیشنهاد آقای جاسبی اشاره کرده و در توضیح این پیشنهاد می گوید؛
«پیشنهاد مشخص آقای جاسبی این است که به تعدادی که شورای عالی به هیئت امنا افزوده است به همین تعداد از سوی ما به هیئت امنا افزوده شود که اگر این اتفاق بیفتد مشکل حل می شود و مسائل همینطور می ماند.»
در این جلسه آقای جاسبی اظهار می دارد که «اگر وقف دانشگاه آزاد به نتیجه برسد، همه چیز در اختیار هیئت موسس باقی می ماند و اگر تعداد هیئت امنا هم افزایش یابد ما از جهت تعداد آرا در اکثریت هستیم و هیچ مشکلی پیدا نمی شود... من دیگر مسئول نخواهم بود اما در هیئت موسس شرکت می کنم و یک دفتر هم در دانشگاه آزاد خواهم داشت.» آقای جاسبی درباره رئیس آینده دانشگاه آزاد می گوید «تعدادی افراد همسو معرفی می کنیم که هرکدام انتخاب شوند برای ما فرق چندانی ندارد».
گفتنی است علاوه بر اظهارات و نقشه های غیرقانونی مورد اشاره برای مالکیت دانشگاه آزاد و تصاحب مبلغ نجومی 250 هزار میلیارد تومانی بیت المال که نه فقط درخور تقبیح بلکه شایسته پیگیری قضایی و جلوگیری از حیف و میل آشکار بیت المال است، حضور مهندس موسوی در این جلسه نیز معنی دار تلقی می شود، چرا که وی به عنوان عامل مستقیم سرویس های اطلاعاتی آمریکا، اسرائیل و انگلیس و ایفای نقش ستون پنجم دشمنان بیرونی و ده ها و صدها جنایت و خیانت، بایستی به محاکمه و مجازات کشیده شود و حال آن که از سوی آقای جاسبی و با حمایت آقای رفسنجانی به جلسه هیئت موسس دانشگاه آزاد دعوت شده است!! انتظار آن است که دستگاه قضایی مسئولیت قانونی و شرعی و ملی خود را در برخورد جدی با این خیانت آشکار، فراموش نکند. که مخصوصا با توجه به شخصیت برجسته و دلسوز آیت الله آملی لاریجانی امید است از این توطئه پیشگیری شود

 

 

 

 

 

تکمیلی:

بنابر بر گزارش خبرنامه دانشجویان ایران در این جلسه به جز اعضای هیئت موسس، میرحسین موسوی، محمد هاشمی و یاسر هاشمی نیز دعوت شده بودند.

 

به نظر دعوت از موسوی برای هماهنگی با جریان فتنه برای پیش بردن دعوای دانشگاه آزاد و دعوت از خاندان هاشمی برای ایجاد پایگاه و شاید اغتشاشات احتمالی بوده است.

 

جالب آن است که هاشمی در حمایت از حضور از موسوی و در پاسخ به اعتراض قمی گفته است:«شما نمی خواهد در این زمینه سختگیری کنید.»

موسوی نیز در پاسخ به اعتراض قمی که حضور وی را در جلسه ناقض قانون دانسته بود اعلام کرده است:«من طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی عضو هیئت موسس نیستم اما به اصرار آقایان و شخص آقای جاسبی به این جلسه آمده ام.»

هنوز از تصمیمات این جلسه خبری در دست نیست اما به نظر این جلسه در پی راه اندازی فتنه جدید حول محور دانشگاه آزاد بوده است.

اردیبهشت امسال در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته شد که موسوی دیگر در هیئت موسس دانشگاه آزاد نباشد که تنها رأی مخالف به عدم حضور وی از طرف باجناق جاسبی یعنی عباسپور بود. 

منبع:سایت تحلیلی استقامت

نیوزویک، مقام معظم رهبری را محبوب‌ترین چهره‌ سیاسی ایران دانست

 

 

به گزارش فارس به نقل از مجله آمریکایی "نیوزویک "، چندی پیش "جان مک کین " سناتور جمهوری‌خواه آمریکا در سخنرانی 10 ژوئن (19 خردادماه) خود که سپس در مقاله پوششی "نیو ریپابلیک " به چاپ رسید درخواست کرد که آمریکا از تمامی قدرت اخلاقی خود برای سرنگون کردن دولت ایران استفاده کند.
نیوزویک با اشاره به این سخنان مک‌کین اعلام کرد که سخنان وی به یکی از شکست‌های مهم دیدگاه جهانی مک‌کین اشاره می‌کند، سخنانی که در آن لفاظی جای تحلیل را گرفته است و توهم جایگزین سیاست خارجی شده است.
بر اساس این گزارش، "رئول مارک گرشت " (Reuel Marc Gerecht) خبرنگار روزنامه آمریکایی "نیویورک تایمز "، جنبش سبز ایران را با آنچه که در پشت "پرده آهنین " دهه 1980 رخ داد، مقایسه کرد و "باراک اوباما " رئیس‌جمهوری آمریکا را متهم کرد که در این لحظه تاریخی بدون اینکه هیچ گونه اقدامی انجام دهد، ایستاده است.
نیوزویک سپس به "برت استفانز " ستون‌نویس "وال‌استریت‌ژورنال " اشاره کرد و نوشت که استفانز تصور کرد که پاسخ شدید غرب [علیه دولت ایران] می‌تواند انقلابی را آغاز کند.
نویسنده نیوزویک در گزارش خود اینگونه ادامه داد که فکر نمی‌کنم که جنبش سبز به دنبال سرنگونی دولت ایران باشد. برای باور کردن این امر که جنبش سبز در صدد سرنگونی دولت ایران است، افراد باید بر این باور باشند که دولت تهران در میان اکثر مردم ایران از محبوبیت برخوردار نیست و تنها از طریق نیروهای نظامی قدرت را حفظ کرده است و در مقابل جنبشی شکست‌پذیر است که می‌تواند اکثریت مردم ایران را که از دولت متنفر هستند، بسیج کند اما هیچ‌کدام از این فرضیات در مورد ایران به طور کامل صدق نمی‌کند.
این مجله آمریکایی سپس با ذکر این مطالب تأکید کرد که دولت ایران گرچه مخالفانی دارد اما همچنین میلیون‌ها طرفدار دارد و رقابت انتخابات ریاست‌جمهوری 2009 بسیار تنگاتنگ بوده است به طوری‌که محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهوری ایران توانست در آن میلیون‌ها رأی کسب کند.
نیوزویک ادامه داد که بر اساس تمامی نظرسنجی‌های صورت‌ گرفته، دولت ایران از حمایت مردمی چشمگیری در مناطق روستایی، میان افراد مذاهبی و گروههای فقیر جامعه برخوردار است.
بر اساس این گزارش، "مازیار بهاری " نویسنده نیوزویک که چندین ماه به دلیل شرکت در اغتشاشات بازداشت بود، تأکید کرده است که رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله "علی خامنه‌ای "، تنها چهره سیاسی بسیار محبوب در ایران است.
نویسنده نیوزویک سپس به ادعاهای واهی و پوچ سناتور جمهوری‌خواه آمریکا اشاره کرد و گفت که مک‌کین زمانی‌که در سخنرانی خود مدعی شد که دولت ایران، منابع ارزشمند مردم ایران را نه در راه ساخت جاده، مدارس یا بیمارستان و یا در جهت منافع مردم کشور ایران صرف می‌کند بلکه این هزینه‌ها را در سرمایه‌گذاری در بخش گروههای افراط‌گرای خارجی که بی‌گناهان را می‌کشند خرج می‌کند، در واقع یک واقعیت را نادیده گرفت و آن این است که یکی از دلایل محبوبیت احمدی‌نژاد هزینه‌هایی است که وی صرف برنامه‌های اجتماعی برای فقرا کرد، در واقع دولت ایران هزینه‌های بسیار زیادی را صرف برنامه‌های داخلی و نه خارجی می‌کند.
این مجله آمریکایی در پایان گزارش خود به جنبش سبز اشاره کرد و نوشت که مقایسه جنبش سبز با انقلاب‌های مخملی اروپای شرقی اشتباه است، در سال 1989، مخالفان دارای سه نیروی ملی‌گرا (زیرا کمونیسم توسط یک نیروی خارجی تحمیل شده بود)، مذهبی (زیرا کمونیسم، کلیسا را سرکوب کرده بود) و دموکراسی بودند اما این در حالی است که دولت ایران از مذهبی بودن مردم ایران بهره‌مند است و مهارت‌های بسیاری در گرایش‌ ملی‌گرایی و میهن‌پرستی داشته است.

وقف، از مال کسان رنگ خیانت دارد

وقف، از مال کسان رنگ خیانت دارد
باز غربال فتن، «خانه ی ملت » لرزاند
هر که پایند کسان بود به پایین غلطاند
وقف، از مال کسان رنگ خیانت دارد
رای بر ماندن افساد، خجالت دارد
یاری اهل تخلّف که گنه آلوده است
وای بر هر که در این قافله، ره پیموده است
یادتان هست رجزها ز عدالت خواندید؟
فکر کردید کنون، هرچه کنید آزادید؟!
عهد کردید به دنباله ی ملت بودن
پی دین داری و اجرای عدالت بودن
رای بگرفتید تا خانه ی ملت باشید
یا که اندر گرو پول و عنایت باشید؟
فکر کردید به دین داری تان دل بستیم؟
با شما هرچه شود، عقد اخوت بستیم؟
بیعتی نیست! ز پیمان شکنان بگسستیم
هر که پا بند اصو ل است، به او پیوستیم
رای بگرفتن با داعی دین داری ها
رفت، هنگام عمل، ضدّ رجز خوانی ها
وام دارید که در جبهه ی شیطان ماندید
دین خود بر سر دنیای رفیقان دادید
دل مبندید بسی نخبه کسان خندیدند
آن چه کردید، خدا دید، و مردم دیدند
باز گردید که بد عاقبت و بد حال است
داعی ارث پدر بودن بیت المال است
یادتان رفت که تحقیق و تفحص کردید
حال، حتی گذر از حدّ ترخّص کردید؟
خواهش نخبه کسان، دامن تان آلوده است
عاقبت، خشم خدا، نفرت مردم بوده است
شرم از خون شهیدان بکنید و نکنید
جزو صد نخبه ی از راه گریزان نشوید
راه، بر ماندن صد نخبه کس عادت دارد
گذر صفحه ی تاریخ، شهادت دارد
کی به قانون شکن و مفسد و بد، ضد باشد
آن که پابسته ی زنجیر مفاسد باشد
نام تان در صف مردان عدالت کم هست
یادتان رفت که فردای قیامت، هم هست؟